Äntligen

Imorgon imorgon imorgon. Anton Anton Anton. Mysa mysa mysa.
Det jag tänker på | | Kommentera |

Below my feet

Blö gud jag tänker på Anton hela tiden och saknar hela tiden. Han säger att jag ska carpa och njuta av det jag gör nu, vilket jag också gör, men i enlighet med mitt genomgående carpa-tema på denna blogg skall jag upplysa er om: det går att göra både och! Sakna och carpa. Det är väl bara lite svårare, vilket jag antar att Anton menar, att carpa när man tänker på annat hela tiden. 
 
Men, sen försöker jag inte tänka på det och läser en blogg om ett bröllop. Och finner mig funderandes på vad jag skulle säga till Anton på ett bröllop och börjar gråta vid första uttänkta meningen. Vem är jag? Sen, som av en händelse, shufflas låten som Anton spelade på det bröllopet vi var på för ett år sen då hans barndomsvän gifte sig. När vi precis bestämt att vi är ihop och jag tänkte att jag knappt känner honom men att han är ett KAP så det är bara att köra på. Tjut igen. 
 
Ska städa och lyssna på annan musik nu, så kanske jag inte tänker så mycket. Pfft.
 
 
Men höll honom i handen ungefär 95% av tiden på det där bröllopet.
 
 
 
Det jag tänker på | | Kommentera |

Open book

Sånt lugn nu. I att ligga hemma på soffan igen, ensam, med tända ljus och min musik. Snackat skit med Marre hela kvällen om allt och ingenting som vanligt. Att få ösa ur sig allt vad man tänker hos en bästa kompis.
 
Och sen känna lugnet här, där jag är som mest mig själv i mitt egna sällskap. Det typ pirrar i kroppen för att jag tycker om det så mycket? Bara vara här, glo på Pinterest. Tycka om livet. Ta en liten snus, kanske en långburk. Trivas med mina val i livet.
 
Har dessutom rensat min garderob denna dag som idag som idag också. SLÄNGT två påsar med kläder, rensat bort en kartong med kläder jag inte använder som åkt ner i förrådet och även rensat bort fyra påsar som ska skänkas. Sådan tillfredställelse. Jag har numera överblick över mina kläder! Ska även härmed försöka hålla i pengarna bättre och inte köpa onödiga grejer, såsom kläder. OBS dock, secondhand räknas inte - hittar man något fint där får man, för det är billigt + mitt intresse + går till välgörande ändamål + miljöschysst.
 
Så! Lugnet! I mig själv.
 
 
 
 
Det jag tänker på | | Kommentera |
Upp