Lite tankar en lördag

Det jag tänker på i livet just nu är kanske inte speciellt mycket egentligen, smågrejer som gör livet fint och som får det att stilla lunka på. Jag har nu börjat på mitt sommarjobb för socialpsykiatrin och trivs jättebra. Det är ett nystartat boende, så än så länge finns inte så jättemycket att göra. Det ger mig desto mer tid att lära känna mina kollegor och ställa tusen frågor. Jag känner mig mer som en praktikant än en anställd skötare. Men det går så bra så, det känns redan som jag lärt mig massor. 
 
I veckan ska jag och min knäsvage Anton ta en liten roadtrip till Växsjö och köpa en fin gitarr han hittat. Det behöver han, komma iväg på något skoj. Jag har propsat på bad vid vägkant och eventuell loppis. Appropå sistnämnda fyndade jag en hel del i veckan. Köpte ett par retro shorts i min nuvarande favoritfärg emerald, en lång 90-tals blommig klänning som jag tänker ha öppen (mer som en kappa), en fin långklänning till Lisa, en paisleyväst till Fred och ett par jeansshorts till Anton.
 
Annars tänker jag en del på Stockholm och saknar det, vilket egentligen är så dumt. För jag vet att jag kommer tillbaka och jag vet att det troligtvis kommer vara sensommar då, vilket alltså betyder att sommaren snart kommer vara slut vid den tidpunkten. Varför är jag så dålig på att njuta av nuet? Det är alltid så, även när något jag längtat till faktiskt här och nu äger rum, så ser jag framåt. Återigen, ska carpa. Samtidigt har jag ju faktiskt mitt liv till störst del i Stockholm, vilket befogar min längtan efter vänner, staden och allt jag sysslar med där. Men det kommer snart.
 
 
 
Det jag tänker på | | Kommentera |
Upp