Gotland 4.0

Vi åker till Gotland igen. Pirriga och utsvultna på något typ av äventyr. Anton har gjort traditionsenliga äggmackor och köpt festis till färden. I år bor vi innanför muren med nära till allt. Vi läser på färjan om nepalesiska dumplings och tar oss dit för en lunch. Det är så varmt ute att jag går i bara klänning. 


De där dumplingsen! Så perfekta! Vi måste nog dit idag igen.

Vi går in till torget och sätter oss i solen med varsinn öl. Sneglar på ett par som ser ut att ha så jävla tråkigt tillsammans. Ser Vilhelm Blomgren, Alba August, Sten Ljunggren och Thomas Bodström inom loppet av en timme.


Vi går hem och sover, öppnar en öl och sitter i fönstret i solen. Vi har bokat bord på en restaurang en bit utanför murarna. Det är så gott!!

Vår andra dag på Gotland hyr vi bil och åker norrut. Vi skriksjunger med till Sgt pepper och Räisänen. FEAR NO DARKNESS PROMISED CHILD! Vi bilar runt på Fårö, stannar till i solen och äter crepes. Vädret har lovat regn, men solen strålar hela dagen.


Det blåser kallt vid havet, det luktar salt tång. Det luktar precis likadant som när vi var små.


Det är så lugnt, inte speciellt mycket folk. Inget att passa, jag glömmer nästan bort mitt vardagsliv. Vi skrattar och pratar pratar och vandrar runt i Visbys gränder. 


Min bästa kompis å jag!

Bilder, Resor | | Kommentera |
Upp